יותר יותר יקבי בוטיק מוקמים בשנים האחרונות ותעשיית היין גדלה מיום ליום.
מט"י ש"י והיחידה ללימודי חוץ והמשך של המרכז האוניברסיטאי אריאל, חברו יחדיו ומודיעים בזאת על פתיחת קורס 2011/12  ברמת אביב, ת"א.
זהו המחזור החמישי של הקורס היחידי בארץ, העוסק באופן בלעדי בנושאי הליבה של יקבי הבוטיק: גפן וכרם, ייצור יין, מיתוג ושיווק יינות, וניהול יקב בוטיק.

מטרת הקורס
מתן הכלים הטכנולוגיים, השיווקיים והכלכליים הנדרשים מן העומדים בפני הקמת יקב קטן, או העוסקים כבר בתחום  ומעוניינים להרחיב את ידיעותיהם ויכולותיהם.

תכנית הלימודים
עוסקת בכל אחד משלבי ייצור היין, אחסונו, סוגי היינות והתאמתם לסוגי מזונות שונים, כל שרצית לדעת על הקמת יקב בוטיק, פיתוחו, ניהולו ושיווקו. הקורס פותח עולם מרתק של מפת היין העולמית ומקומה של ישראל בה.

תכנית הלימודים כוללת שיעורים תיאורטיים ומעשיים (מעבדות), סיורים בכרמים ויקבים. כולל טעימות של יינות מהארץ ומהעולם והיכרות עם מיטב אנשי המקצוע והשירות בתחום.

בין בוגרי הקורס ניתן למצוא יצרני יין, אנשי שיווק ואנשי ניהול מהיקבים גבעות, גיזו, הר ברכה, כהנוב, קדש ברנע, קטלב, רקנאטי, פלאם, צרעה, רימון ועוד...כמו גם חובבי יין רבים מכל אחבי הארץ.

לצפייה בסילבוס הקורס - לחץ כאן >>

 

רכז הקורס
עידו לוינסון יינן יקבי רקנאטי ויקב לוינסון, מרצי הקורס הינם מטובי המומחים בתחום.

היקף הקורס
200 שעות אקדמיות הכוללות 35 מפגשים פרונטאליים ו-5 סיורים.
הלימודים יתקיימו בימי ג',
בין השעות 18:00-21:30
הסיורים יתקיימו בימי ו' בבוקר

מקום הלימודים
שלוחה של המרכז האוניברסיטאי אריאל,
היחידה ללימודי חוץ והמשך ברמת אביב, רח' חיים לבנון 26 (בן ישי 4), בצמוד לאוניברסיטת תל-אביב.

......................................................................................

לפנייה וקבלת פרטים נוספים:

להורדת טופס רישום